Om meg

Hei der!

Velkommen til mitt hjørne på interwebben,

Fabelaktige bilder som forteller noe, det gir meg høy puls, på en bra måte. Jeg har spesialisert meg på fotografiske sjangere av ulike slag, da jeg synes det er vanvittig gøy å pushe meg fremover fotografisk og jobbe med  ulike type oppdrag.

At vare solid og god teknisk er viktig, men fremfor alt tanken bak bildene, og uttrykket, det setter basen for mitt arbeid og hvordan jeg jobber.

Jeg begynte med analog fotografering og fremkalling av svarthvitt bilder som 13 åring i Gøteborg. Jeg vokste opp der og har holdt på med foto siden den gang. I 2008 tok jeg kvailifisert yrkeseksamen i fotografi/digital bild ved Broby Grafiska i Sverige. Kommersiell fotograf på heltid ble jeg da jeg flyttet til Oslo i 2010.

For inspirasjon til din shoot, sjekk ut: Gallerier.

Har du lyst, er du selvfølgelig velkommen innom på en kopp kaffe og en liten prat hvis du trenger en fotograf.

Jeg holder til på magiske SPIREStudio i Oslo sentrum www.spirestudio.no.

Der deler jeg studio mer 2 fantastiske fotografer,

Marian Jade www.marianjade.com

Irina Jomir www.irina-jomir.com

Min felles grunder av SPIREstudio, Gitte, har tatt kamera med seg til vestlandet, så trenger du fotograf i disse trakter anbefalder jeg at sjekke ut hennes arbeid.

Gitte Boge www.gittebogefoto.com.

Med vennlig hilsen,

Alva Thylén

alva@spirestudio.no

Mobil: 96837238

Ta meg tilbake til Startside

E-mail: alva@alvathylen.com tel: +4796837238 Adresse: SPIREstudio i Hausmannsgate 6 0186 Oslo, Norge.

© Alva Thylén 2020 All Rights Reserved. No part of this website or any of its photography and contents may be reproduced, copied, sold, modified or adapted, without the prior written consent of Alva Thylén. Link to this website may be shared without consent. Enjoy the photographs, do not steal them. 

  • Black Instagram Icon